Alperne bliver der hvor Contador vil tage revanche!

Alberto Contador fra Team Saxo-Tinkoff er et stykke efter Chris Froome ved Tour de France, men spanieren håber på, at han kan tage revanche i alperne. Tirsdagens etape i Tour de France er en oplagt sprinteretape, og hvis Mark Cavendish vinder den, kan du hente odds 2.00. Hvis Peter Sagan vinder, giver det odds 7.50.

Få 1000 kr.'s i Tour de France bonus på Bet365

Klik på banneret her for at få 1000 kr. som Tour de France bonus:

Bet365 Startbonus

Alberto Contador er næsten 4 minutter bagud

Der er kørt ni etaper af årets Tour de France, og allerede nu er Alberto Contador næsten fire minutter efter Chris Froome i klassementet, og derfor ser det svært ud for spanieren, der dog ikke giver op.

”Det er sandt, at Froome er stærk i øjeblikket. Derimod er min egen form ikke alt for god lige nu. Men meget kan ske, og hele min karriere har jeg haft det bedst i løbets tredje uge. Det håber jeg sker også i år,” siger Contador.

Contador håber på revanche i Tour de France

På søndagens etape sad Froome helt alene uden holdkammerater, da de var blevet sat, og Contador håber på, at der kommer sådan en situation igen, når de kommer til alperne.

”Det er altid godt at se den gule førertrøje i problemer, men det var ikke noget, vi fik udnyttet. Mange blev overraskede, da det skete, men får vi chancen igen, så vil vi udnytte den. Jeg håber, at det sker i Alperne,” slutter han.

Contador vil ikke tage stilling til, om han stadigvæk kan vinde løbet, før den kommende enkeltstart er overstået.

Hos Bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, inkl. liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en Tour de France bonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365

Tilmeld dig Bet365 og få din Tour de France bonus her!

The post Alperne bliver der hvor Contador vil tage revanche! appeared first on Tour De France 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *