Astana vil have Fuglsang i top-5

Den danske rytter Jakob Fuglsang har gjort det godt ved årets Tour de France, og hans direktør håber på, at han kan komme i top-5. Tirsdag gælder det 16. etape i Tour de France, og hvis Jakob Fuglsang vinder etapen, kan du hente odds 101.00. Hvis Andy Schleck vinder den, giver det odds 101.00.

Få 1000 kr.’s i Tour de France freebet på Bet365

Klik på banneret her for at få 1000 kr. som Tour de France freebet:

Bet365 Startbonus

Jakob Fuglsang godt med i årets Tour de France

Jakob Fuglsang har kørt rigtig godt i dette års Tour de France, og på søndagens etape op ad Mont Ventoux kom han ind på en flot 7. plads.

Astanas sportsdirektør Dimitri Sedoun er rigtig godt tilfreds med sin danske rytter, og han har store ambitioner på hans vegne, og han er sikker på, at han kan slutte rigtig godt i årets Tour.

Fuglsang i Top 5?

”Hvorfor ikke Top 5? Han ligger sammen med fem andre ryttere, hvor der kun er et minut imellem dem, så det er muligt, og vi vil gå efter det,” lyder det fra sportsdirektøren.

Fuglsang var selv meget glad, da søndagens etape var overstået, og han var meget tilfreds med, at han havde benene til at sidde med blandt de bedste.

”Jeg er lidt lettet over, at det gik så godt. Og jeg er glad for, at jeg til sidst får sat de to Belkin-drenge (Laurens Ten Dam og Bauke Mollema), for det viser, at jeg er på rette vej. Jeg har stadigvæk benene, og så må vi se, hvor langt det kan række,” siger Fuglsang.

Hos Bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, herunder liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en Tour de France bonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365

Tilmeld dig Bet365 og få din Tour de France bonus her!

The post Astana vil have Fuglsang i top-5 appeared first on Tour De France 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *