Cavendish roser Kittel

Den britiske supersprinter Mark Cavendish er overbevist om, at tyske Marcel Kittel er den næste store stjerne blandt feltets sprintere. Fredagens etape i Tour de France er en oplagt sprinteretape, og hvis Mark Cavendish vinder etapen, kan du hente odds 2.50. Hvis Marcel Kittel kommer først over stregen, giver det odds 3.50.

Få 1000 kr.'s i Tour de France bonus på Bet365

Klik på banneret her for at få 1000 kr. som Tour de France bonus:

Bet365 Startbonus

Mark Cavendish har stor respekt for Marcel Kittel

Mark Cavendish har været en af de stærkeste sprintere de seneste år, men han har selv stor respekt for Marcel Kittel, der torsdag hentede sin tredje etapesejr ved dette års Tour de France.

Cavendish var selv med i torsdagens sprint, men han måtte se den 25-årige tysker overhale ham kort før målstregen, og dermed snød han briten for etapesejren.

Kittel kørte lige forbi mig

”Han kørte forbi mig, såre enkelt. Man kan analysere det, men når en anden er hurtigere, er der ikke noget at gøre,” lyder det fra Cavendish, der erkender, at Kittel bare var bedre end ham i spurten. Kittel har nu hentet tre etapesejre i årets Tour de France, og Cavendish mener, at det er tegn på, at tyskeren er godt på vej frem i cykelsporten.

”Jeg tror, at han er den næste store stjerne. Jeg snakkede med ham i dag. Jeg tror, at han er den næste superstjerne blandt sprinterne. Nu har han vundet tre etapesejre, og det er altså ikke nemt, skal jeg hilse at sige,” lyder det til slut fra Cavendish.

Du kan se direkte sport på din PC med Live billeder hos bet365, en service der nu viser mere end 30.000 begivenheder hvert år. Hos Bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, herunder liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en Tour de France bonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365

Tilmeld dig Bet365 og få din Tour de France bonus her!

The post Cavendish roser Kittel appeared first on Tour De France 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *