Chris Froome bevarer TDF 2015 førertrøje

Chris Froome forsvarede sin gule fører trøje på Tour de France's ottende etape. Efter en hård afslutning på Mur de-Bretagne tog Team Europcar's Alexis Vuillermoz, efter at han fangede resten af frontgruppen med et pludseligt angreb med en kilometer til mål. Dermed blev han årets første franske vinder i Tour de France.

Få din Tour de France velkomstbonus på Bet365

Du kan få din Tour de France velkomstbonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% velkomstbonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

For at kunne spille for din startbonus skal du bare gennemspille indbetalingsbeløbet 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille bonussen og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling. Øvrige regler og vilkår er gældende.

Hvor længe holder Chris Froome den gule førertrøje i TDF 2015

Chris Froome kom ind sammen med den forreste forfølgergruppe, hvor han kom i mål som nummer otte. Froome sad på et tidspunkt forrest af alle, men han mistede sin førerposition med en kilometer til mål, på trods af det var han tilfreds med hvordan dagens etape forløb sig.

-Det var en hård bakke, men min holdkammerater gjorde et fantastisk job, med at få mig en først, jeg havde den bedste position, udtale Froome efter etapen.

Dermed er Froome forsat nummer et. Tror du også, han er det, når feltet rammer Paris, får du odds 1.57. Alberto Contador giver odds 11.00, hvis han vinder touren. Mens den forsvarende vinder Vincenzo Nibali giver odds 34.00. Hos bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, inkl. liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Regler gælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *