Froome laver igen magtdemonstration i Tour de France 2015

Chris Froome vandt tirsdag 10. etape i Tour de France 2015, efter at han med overbevisende kørsel satte samtlige af sine konkurrenter på plads. På årets Bastille dag bød Tour de France på årets første bjergetape, som foregik i Pyrenæerne, hvor rytterne skulle forcere La Pierre St. Martin op mod mål. Her var Froome overlegen og vandt med et minut ned til nærmeste forfølger, som var hans holdkammerat Richie Porte.

Tilmeld dig og spil på Tour de France 2015 med Bet365 her!

Få din Tour de France velkomstbonus på Bet365

Du kan få din Tour de France velkomstbonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% velkomstbonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

For at kunne spille for din startbonus skal du bare gennemspille indbetalingsbeløbet 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille bonussen og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling. Øvrige regler og vilkår er gældende.

Suveræn Froome sejr i Tour de France igen i 2015

Den suveræne sejr betød samtidig at han øgede afstanden ned til de nærmeste forfølgere i klassementet, og efter dagens etape har han nu næsten tre minutter ned til Tejay van Garderen, som er nærmeste forfølger. Tror du Froome holder føringen hele vejen til Paris får du odds 1.10. Vinder colombianske Nairo Quintana, får du odds 6.50. Vinder BMC rytteren Tejay van Garderen, får du odds 126.00. Efter etapen var Froome ekstatisk og fortalte:

– Jeg er uden ord, det var utroligt, fortalte Froome til ITV.

– Jeg kunne ikke tro det, da jeg sagde til gutterne at de skulle presse på, og jeg så kunne høre via radioen at mine konkurrenter faldt fra. Det var lige efter bogen fra holdet, og jeg er rigtig taknemlig for den indsats de lavede.

Hos bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, inkl. liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Regler gælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *