Jakob Fuglsang fortsætter hos Astana

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang har valgt at fortsætte hos Astana, hvor han har forlænget sin aftale med to år. Jakob Fuglsang har valgt at fortsætte med at køre hos Astana, selvom der har været interesse for ham fra Team Sky. Onsdag køres 17. etape af Tour de France, og hvis Jakob Fuglsang vinder etapen, kan du hente odds 23.00. Hvis Alberto Contador tager sejren, giver det odds 29.00.

Få en Tour de France bonus på bet365


Du kan få din Tour de France bonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% Tour de France bonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

Spekulationer om Jakob Fuglsangs fremtid

Der har været spekulationer omkring Jakob Fuglsangs fremtid i noget tid, men tirsdag kom den på plads, da han skrev under på en ny to-årig rabataftale med Astana. Fuglsang havde tilbud andre steder fra, men han synes dog selv, det var det mest sikre, at lave en ny aftale med Astana, selvom han faktisk gik ned i løn.

– Jeg kan godt afsløre, som der måske er blevet sagt tidligere, at Sky har været et af holdene. Der er det nok klart, at mine muligheder for at køre som kaptajn havde været endnu mere begrænset, end de er her, så derfor har jeg valgt at blive, hvor jeg ved, hvad jeg får, siger han, og fortæller, at han var fristet af Team Sky.

– Ja, jeg har da været fristet af det og været fristet af tanken, men tilbuddet skulle også ligesom være passende, og det har det ikke været i det her tilfælde, så jeg er glad for at blive, og jeg er glad for den aftale, jeg har fået lavet med Astana, slutter Fuglsang.

Den danske rytter slår samtidig fast, at han ikke har fået nogle garantier om at blive kaptajn på holdet. Du kan se direkte sport på din PC med Live billeder hos bet365, en tjeneste der nu viser mere end 50.000 begivenheder hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *