Lars Bak udtaler: Denne sejr i Touren krævede ofre

Andre Greipel vandt 2. etape i årets Tour de France, og hans danske holdkammerat Lars Bak mener, det var en hård dag. Mandag eftermiddag køres 3. etape af årets Tour de France, og hvis Lars Bak vinder etapen, kan du hente odds 601.00. Hvis Alejandro Valverde tager sejren, giver det odds 2.75.

Få din Tour de France startbonus på Bet365

Du kan få din Tour de France bonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% startbonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

For at kunne spille for din startbonus skal du bare gennemspille indbetalingsbeløbet 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille din bonus og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling. Øvrige regler og vilkår er gældende.

Lars Bak på overarbejde i 2. etape af Tour de France

Den danske cykelrytter Lars Bak kom på overarbejde på søndagens 2. etape af Tour de France, og det blev da også belønnet med en etapesejr til holdkammeraten Andre Greipel. Det var da ikke en sejr helt uden ofre, da flere af rytterne på Lotto-holdet måtte en tur ned i asfalten i løbet af søndagens etape.

– Vi har De Gendt, der styrtede, vi har Adam Hansen, der styrtede rimelig slemt, og vi har Jens Debusschere, som har slået sin hånd rigtig slemt, så vi tog også vores del af styrtene, siger Bak, der dog kan glæde sig over etapen.

– Vi er dog ikke de eneste, og der var “happy ending” til sidst. Det var virkelig sejt kørt af Greipel, og det er så godt for ham, holdet og os alle sammen. Alt presset er faldet fra skuldrene nu, lyder det til slut fra danskeren.

Mens Greipel kunne juble over etapesejren, kunne Fabian Cancellara samtidig juble over, at han tager den gule trøje. Hos bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, inkl. liveodds, der alle er tilgængelige på din mobil/tablet med bet365 – På farten. Regler gælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *