Rodriguez sejrer på Plateau de Beille

Joaquim Rodriguez sejrede torsdag på årets 12. etape i Tour de France 2015, en etape som af mange er blevet kaldt årets kongeetape, da der skulle forceres en kategori to-stigning, og to kategori et-stigninger, inden etapen blev afsluttet med en opstigning til Plateau de Beille, som er en stigning uden for kategori.

Tilmeld dig og spil på Tour de France 2015 med Bet365 her!

Få din Tour de France startbonus på Bet365

Du kan få din Tour de France startbonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% startbonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

Fuglsang med i udbrydergruppe

Rodriguez var med i dagens morgenudbrud, hvor danske Jakob Fuglsang også var iblandt. Da udbrydergruppen nåede dagens sidste stigning var de cirka ti mand tilbage. Her skilte Rodriguez, Fuglsang og Bardet sig hurtigt ud, og de dannede deres egen trio.

Dette samarbejde holdte ikke i lang tid, og de tre ryttere angreb hinanden adskillige gange, inden Rodriguez formåede at vriste sig fri. Herfra kørte spanieren sikkert sejren hjem, og da han krydsede målstregen havde han over et minut ned til Jakob Fuglsang, som kom ind på etapens andenplads. Klassementsgruppen var også plaget af angreb op ad dagens afsluttende stigning, men der var ingen ryttere, der formåede at lave den store forskel, og derfor kom de alle i mål inden for et interval af fem sekunder.

Det betyder at Chris Froom stadig suverænt fører dette års Tour. Tror du at han kan holde føringen hele vejen til Paris, får du odds 1.10. Vinder Movistars Nairo Quintana, får du odds 6.50. Vinder den tidligere Tour vinder Alberto Contador, får du odds 34.00.

Hos bet365 finder du et stort udbud af fantastiske markeder, inklusive live odds, der alle er tilgængelige på din mobil eller tablet med bet365 – På farten. Regler gælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *