Så kom Tony Martin overraskende i den gule førertrøje

Tony Martin vandt tirsdagens fjerde etape i Tour de France, og han sikrede sig samtidig den gule trøje fra Chris Froome. Onsdag køres femte etape af årets Tour de France, og hvis Mark Cavendish tager sejren, kan du hente odds 2.25. Hvis Peter Sagan vinder etapen, giver det odds 7.50.

Få din Tour de France velkomstbonus på Bet365

Du kan få din Tour de France velkomstbonus på Bet365 således: Først skal du oprette en konto og indbetale 100 kr. eller mere, og så er du berettiget til deres 100% velkomstbonus på din kvalificerende indbetaling, op til maksimum 1.000 kr.

Tilmeld dig Bet365 og få din bonuskode!

For at kunne spille for din startbonus skal du bare gennemspille indbetalingsbeløbet 1 gang på sportsvæddemål. Du skal gennemspille din bonus og indskud 3 gange, før du kan foretage en udbetaling. Øvrige regler og vilkår er gældende.

Tony Martin i den gule førertrøje i Tour de France 2015

Tony Martin har forsøgt at komme i den gule trøje i de første tre etaper. Han måtte dog vente til fjerde etape, som han vandt, og tog trøjen fra Chris Froome.

Det var dog en meget overrasket Tony Martin, der kunne iklæde sig den gule trøje, da det faktisk var hans holdkammerat Matteo Trentins cykel, han kørte over målstregen på.

– Bilerne var langt væk, så jeg byttede cykel med min holdkammerat Trentin. Problemet er, at han sidder for højt og med omvendte bremser, så jeg kørte som en amatør. Jeg troede ikke, jeg havde nogen chance for at vinde etapen, for at være ærlig, siger Martin.

– Jeg ville bare holde mig blandt de bedste, og fire-fem kilometer før målstregen var jeg med i den bedste gruppe. Alle så sig omkring og ingen ville for alvor jagte, så jeg gjorde forsøget, slutter han.

Tony Martin har nu tolv sekunder ned til Chris Froome, der ligger på andenpladsen.

Du kan se direkte sport på din PC med live sport billeder hos bet365, en tjeneste der nu viser mere end 50.000 begivenheder hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *