Se Tour de France med TV2 Play og Unibet gratis

Årets uden tvivl største cykelbegivenhed er nu godt i gang. Bookmakeren Unibet vil gerne give dig endnu flere muligheder for at se det traditionsrige cykelløb, og derfor giver de dig TV2 PLAY gratis under hele Touren. Du skal have en Unibet konto, og så skal du blot spille for 50 kr. på Tour de France. Herefter er der masser af gratis sport live.

Læs mere om tilbuddet om gratis Tour de France live streaming her

Få TV2 PLAY gratis og se alt Tour de France 2015 live

Først skal du oprette en konto på Unibet, men du allerede har en konto her kan du springe dette skridt over. Log herefter ind på din Unibet konto. Gå til kampagnesiden “Følg med i Touren med TV2 PLAY”, hvor du også skal registrere dig. Så mangler du bare at spille for 50 kr. på Touren, og alle spil tæller med, uanset hvad du spiller på af Tour spil. Inden 72 timer modtager du en sms og en e-mail med din kode til TV 2 PLAY kode, som du aktiverer her. Nu kan du se Tour de France live helt gratis og en masse andet sport de næste tre uger.

Læs mere om tilbuddet om gratis Tour de France live streaming her

Tilbuddet gælder til sidste etape i Tour de France 2015, der køres søndag den 26. juli 2015 på Champs-Élysées efter tre ugers pinsler for rytterne..

Andre tilbud fra TV2 Play og Unibet

Ud over Tour de France kan du se en masse anden sport i enhver afstøbning, herunder cykling, håndbold, NBA basket, golf, og meget andet. Herudover får du adgang til TV2 Zulu med Klovn, stand-up, comedy og film. Alt er klar til at streame fra din computer, uanset hvor du er henne – i sommerhus, på farten eller måske på arbejde.

Hvis du er en spillefugl, er der i øvrigt masser af underholdning på Unibet i løbet af sommeren. Du kan eksempelvis vinde en drømmetur for to personer til Vueltaen, og der er også Wimbledon-konkurrence og meget, meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *