Årets skrabe julekalender er landet – vind op til 1.000.000 kr.

Det er nok de færreste, der er begyndt at tænke på, at det snart er jul, men der er faktisk mindre end to måneder til den tid på året, hvor vi skal have dejlig julemad, pakke julegaver op og være sammen med familien. Et sikkert tegn på, at julen nærmer sig, er når butikkerne begynder at pynte op til jul, og nogle gange synes man, at de går i gang i lovlig tidligt. I år er Danske Spil dog kommet butikkerne i forkøbet, i det de allerede nu lancerer årets skrabe julekalender. Du kender den højst sandsynligt fra tidligere år, og konceptet er helt det samme. Køb din skrabe julekalender, skrab en låge hver dag (eller dem alle med det samme, hvis du ikke kan vente) og se efter de 10 juletræer. Har du fået dem, så kan du bytte din skrabe julekalender til 1.000.000 mio. kr. Du kan naturligvis også skrabe din julekalender på nettet på Danske Spils hjemmeside:

Skrab og vind med årets skrabe julekalender fra Danske Spil her

Vind 1.000.000 kr. på årets skrabe julekalender

Danske Spil er traditionen tro klar med deres skrabe julekalender, som de fleste danske familier nok plejer at købe en enkelt eller to af. Ligesom tidligere år kan du ud over at købe den i kiosker også købe den på nettet eller via din smartphone eller tablet. Der er masser af præmier at vinde ud over hovedgevinsten på 1.000.000 mio. kr., så der bliver masser af spænding, når du går i gang. Spørgsmålet er, om du kan vente med at skrabe den sidste låge til den 24. december? Udfordringen ligger i hvert fald klar her:

Skrab og vind med årets skrabe julekalender fra Danske Spil her

Sådan vinder du på skrabe julekalenderen

Skrabe julekalenderen fra Danske Spil fungerer akkurat ligesom en normal julekalender, men hvor du skal skrabe de 24 skrabefelter i stedet for at åbne låger. I hvert af felterne gemmer sig et jule-symbol. Har du en af følgende kombinationer, har du vundet:

10 juletræer giver jackpot på 1.000.000 kr.

9 julemænd giver 50.000 kr.

8 rensdyr giver 5.000 kr.

7 trommer giver 1.000 kr.

6 mistelten giver 200 kr.

5 lys giver 100 kr.

4 julekugler giver 75 kr.

3 stjerner giver 50 kr.

Køb af julekalenderskrab på nettet

Du kan som nævnt købe din skrabe julekalender på nettet, og det er meget enkelt. Når kalenderskrab er aktiveret, kan du kun skrabe til og med dags dato. Deaktiver kalenderskrab for at skrabe hele din Julekalender. Du har mulighed for at købe flere julekalendere, så du kan faktisk købe en julekalender til alle i familien. Du kan få en oversigt over dine kalendere ved at klikke på MINE KALENDERE øverst til højre her:

Skrab og vind med årets skrabe julekalender fra Danske Spil her

Adventsspillet

Ud over julekalenderskrab får du også et adventsspil med ét adventssymbol på hver af de 4 adventssøndage, hvor du kan se, om du har vundet følgende:

1 gave giver 50.000 kr.

1 snemand giver 5.000 kr.

1 julekrans giver 500 kr.

1 juleklokke giver 50 kr.

Du kan vinde op til 2 gane på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 51.98, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *