Vind masser af freebet præmier og plads på Verdens Bedste Cykelrejse

Spil på cykelløb på Oddset – og vær med i konkurrencen om en ekstremt prestigefyldt cykeltitel! Danske Spil deler bjerge af præmier ud og sender alle på podiet ud på det, der må være Verdens Bedste Cykelrejse! Men der er kun én, der vinder den mest ærefulde præmie: Den Orange Trøje!

Spil med på Oddset, hvor du kan få 500 kr. i bonus som ny kunde

Konkurrencen om Den Orange Trøje og Freebet præmier

Konkurrencen foregår over 3 etaper:

1. etape: de store forårsklassikere i hele april måned

2. etape: Giro d'ltalia i maj

3. etape: selveste Tour de France i juli

Danske Spil har masser af freebet præmier og ikke mindst fem helt forrygende VIP-rejser til Madrid, hvor du vil opleve La Vuelta a España på nærmeste hold – med en ledsager og alt betalt. Se alle præmierne længere nede på siden, og læs mere om Verdens Bedste Cykelrejse.

Sådan er du med i konkurrencen om Den Orange Trøje og Freebets

Alle spil på de fire Forårsklassikere i april (Flandern Rundt, Paris Roubaix, Amstel Gold Race, Liege – Bastogne – Liege), Giro d'Italia og Tour de France tæller med i Den Orange Trøje – dog kan du højest spille for 200 kr. pr. dag. Du deltager helt enkelt ved at trykke på DELTAG-knappen nederst, efter du har købt dit spil. Har du spillet flere spil, er de alle med i konkurrencen indtil 200 kr. grænsen er nået. Det er kun væddemål på de nævnte cykelløb, der tæller med i konkurrencen. Du kan følge din placering på Danske Spils konkurrenceside under “Rangliste”. Den opdateres løbende umiddelbart efter, at Danske Spil har udbetalt præmier for det givne væddemål.

Vigtigt: Du kan ikke “Tage pengene” for tid, hvis dit væddemål er med i konkurrencen.

Spil med og/eller læs mere om konkurrencen og præmier her

Nærmere om konkurrencens regler

Odds x indsats per væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med). Vinderne kontaktes direkte efter konkurrencens afslutning. Hvis en vinder af Verdens Bedste Cykelrejse allerede har vundet en plads på turen, vil rejsepræmien gå til den næste mulige på ranglisten ved konkurrencens afslutning. Hvis f.eks. nr. 1 allerede har vundet en plads, vil den gå til nummer 2, og så fremdeles. Vinderen vil i dette tilfælde blive kompenseret med et rejsegavekort på 3.000 kr. Hvis flere spillere har lige mange point på de gevinstgivende pladser, findes vinderen ved lodtrækning. Danske Spils medarbejdere og deres nærmeste familie kan ikke vinde denne konkurrence, men de må gerne deltage og optræde på ranglisten. Danske Spil forbeholder sig retten til suverænt at træffe afgørelse ved eventuelle tvivlspørgsmål.

Rejsepræmien kan ikke videresælges eller ombyttes til kontanter. Det er muligt at spille ind til konkurrencen fra mandag den 28. marts. Har du spillet på cykelløbene før denne dato, kan disse væddemål ikke tælle med i konkurrencen.

Du kan spille 1X2 og alle tilgængelige Specials, Live-spil osv.

Konkurrencens præmier

Vinderne af Verdens Bedste Cykelrejse kontaktes direkte pr. telefon og mail. Vinderne af freebets kontaktes på mail, og freebets udbetales senest om tirsdagen, efter den pågældende etape er afsluttet.

Samlet konkurrence: 1. Den Orange Trøje, en plads på Verdens Bedste Cykelrejse inkl. Ledsager, 1000 kr. freebet til Oddset, 2. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + en plads på Verdens Bedste Cykelrejse inkl. ledsager + 500 kr. freebet til Oddset, 3. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + 500 kr. freebet til Oddset, 4. 500 kr. freebet til Oddset, 5. 500 kr. freebet til Oddset, 6. 200 kr. freebet til Oddset, 7. 200 kr. freebet til Oddset

Etape 1: Forårsklassikerne: 1. Den blå Oddset sprinttrøje + en plads på Verdens Bedste Cykelrejse 200 kr., freebet til Oddset, 2. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + 1000 kr. freebet til Oddset, 3. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + 500 kr. freebet til Oddset 4. 500 kr. freebet til Oddset, 5. 500 kr. freebet til Oddset, 6. 200 kr. freebet til Oddset, 7. 200 kr. freebet til Oddset, 8. 200 kr. freebet til Oddset

Etape 2: Giro d'Italia: 1. Den blå Oddset sprinttrøje + en plads på Verdens Bedste Cykelrejse + 200 kr. freebet til Oddset, 2. en eksklusiv Oddset bjergtrøje + 1000 kr. freebet til Oddset, 3. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + 500 kr. freebet til Oddset, 4. 500 kr. freebet til Oddset, 5. 500 kr. freebet til Oddset, 6. 200 kr. freebet til Oddset, 7. 200 kr. freebet til Oddset, 8. 200 kr. freebet til Oddset

Etape 3: Tour de France: 1. Den blå Oddset sprinttrøje + en plads på Verdens Bedste Cykelrejse + 200 kr. freebet til Oddset, 2. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + 1000 kr. freebet til Oddset, 3. En eksklusiv Oddset bjergtrøje + 500 kr. freebet til Oddset, 4. 500 kr. freebet til Oddset, 5. 500 kr. freebet til Oddset, 6. 200 kr. freebet til Oddset, 7. 200 kr. freebet til Oddset, 8. 200 kr. freebet til Oddset

Verdens Bedste Cykelrejse

Har du lyst til at opleve afslutningen på et af verdens største og mest prestigefyldte etapeløb? Verdens Bedste Cykelrejse går til Madrid fra den 9. til den 12. september 2016. Her vil du opleve de to afsluttende etaper af Vuelta a España, og du kommer helt tæt på løbet i det særlige VIP område. Her kan du være heldig at møde nogle af rytterne. Samtidig byder turen på god mad og drikke fra det spanske køkken og overnatning på et godt hotel i den spanske hovedstad. Oplevelsen kan blive din sammen med en ledsager, hvis du spiller med i Den Orange Trøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *