Freebets til Tour de France 2016

freebets til tour de france 2016Tour de France er det største cykelløb i verden, og selv ikke-cykelfans verden over kender dette cykelløb. Siden det første løb tilbage i 1903 er Tour de France vokset enormt, ikke kun med hensyn til antallet af deltagende cyklister, men også i det store antal af fans, der følger med både live og via tv og medier. Med den folkelige interesse følger også bettingsidernes interesse. Kunne du tænke dig at prøve at bette på Touren, så kan du her finde de bedste freebets til Tour de France 2016:

BookmakerFreebet
ComeonFå bedste velkomstbonus via linket
MrgreenFå bedste velkomstbonus via linket
888sportFå bedste velkomstbonus via linket
BetfairFå bedste velkomstbonus via linket
BwinFå bedste velkomstbonus via linket
LeoVegasFå bedste velkomstbonus via linket
NordicBetFå bedste velkomstbonus via linket
CashpointFå bedste velkomstbonus via linket
Danske SpilFå bedste velkomstbonus via linket
bet365Få bedste velkomstbonus via linket
UnibetFå bedste velkomstbonus via linket
Betfair ExchangeFå bedste velkomstbonus via linket
BetStarsFå bedste velkomstbonus via linket

Spil med Freebets til Tour de France 2016

Selve karakteren af Tour de France muliggør mange spilmuligheder og med masser af Freebets fra de danske bettingsider såsom Danske Spil, Betfair og bet365 er det oplagt også at placere væddemål på denne unikke begivenhed. Tour de France har allerede været afholdt mere end 100 gange, og nu deltager der op mod 200 ryttere. Samtlige deltagere vil presse sig til den yderste grænse for at vinde etaper, bjergpoint eller sågar den gule førertrøje på sidste etape. Der er masser af penge på spil, naturligvis især til den eftertragtede gule trøje.

Oversigt over Freebets til Tour de France 2016

Hvis du har fået lyst til eller måske på forhånd havde besluttet dig for at spille på dette års Tour de France, så kan du naturligvis lige så godt udnytte de mange freebets, der er tilgængelige. Et freebet er en chance for at spille mere eller mindre uden risiko. Freebets benyttes af de forskellige bettingsider som en slags velkomstgave for, at du skal vælge netop deres side. Ovenfor har vi lavet en oversigt Freebets til Tour de France 2016, der er tilgængelige.

Følg endvidere med her på siden, hvor vi løbende vil opdatere med nyheder fra årets Tour de France. Naturligvis også, hvis vi finder nogle gode tilbud fra de danske bettingsider, som du kan bruge, hvis du vil spille på Touren.

God fornøjelse og på gensyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *