Få nyt freebet til Giro d’Italia og Blockhaus-etapen

unibet giro d'italia freebet

I denne artikel kan du læse mere om Blockhaus-etapen i Giro d'Italia, og ikke mindst hvordan du kan få et nyt freebet til Giro d'Italia etapen. Kruijswijk, der er blandt favoritterne i løbet, forventer, at Blockhaus kommer til at åbne huller i toppen. Etapen kan derfor være endnu mere interessant at spille på.

Niende etape af Giro d’Italia ender på toppen af Blockhaus. Er du klar til noget klatring? Tilmeld dig her og få et gratis freebet, som du kan placere på vinderen af niende etape. Bliv en rigtig bjergged med dit gratis bet på 20 kr.

Sådan får du dit freebet til Giro d'Italia

Først skal du tilmelde dig her. Dagen efter modtager du et gratis freebet til Giro d'Italia på 20 kr. uden krav om indskud. Placer dit gratis bet på 20 kr. på vinderen af niende etape inden søndag. Vidste du, at du også kan spille live på Giro d’Italia? Se alle de forskellige bets på Giro d’Italia! Spil på Giroen live her.

Mere om Giro d'Italia og Blockhaus-etapen

Hollænderen Kruijswijk overlever den tidlige forskrækkelser og er med i kampen om den lyserøde førertrøje. Steven Kruijswijks Giro d'Italia begyndte uheldigt, da han tabte tid efter et styrt på åbningsdagen i Olbia. Han flirtede endvidere med katastrofen, da han styrtede ved foden af Etna i tirsdags. Men han er fuldt opmærksom på, at det kunne have været en hel del værre.

Efterhånden som Giro’en har ramt det italienske fastland, er Kruijswijk den dårligst placeret af rytterne, der var forventet en plads på det endelige podie i Milano. Men intet er sikkert på dette tidlige tidspunkt i løbet. Han nærmer sig afslutningen af åbningsugen på den samlede 15. plads, med 23 sekunder op til maglia rosa Bob Jungels (Quick-Step). Men han er kun 13 sekunder bag andre favoritter som Nairo Quintana (Movistar) og Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida).

Hvad mener Kruijswijk selv?

Kruijswijk udtaler selv, at han er tilfreds med, hvordan han føler sine ben. Det ville have været bedre, hvis han ikke var styrtet. Eller hvis han ikke havde tabt tid på den første etape. Men det er ikke noget at bekymre sig om. Der er stadig to hårde uger tilbage, og Kruijswijk tror, at de kommende etaper vil vise sig at være temmelig vigtige. Der er en vanskelig afslutning på lørdag, og søndag skal vi bestige Blockhaus. Der kommer mange dage, hvor man kan hente noget tid… eller tabe noget tid. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske.

Gazen på Kruijswijk arm antyder, at de kvaler, han havde på Giro’ens treks tværs over Sardinien og Sicilien. Men ud over at tvinge ham ind til en hæsblæsende forfølgelse synes hans styrt ved foden af Etna ikke rigtig at have hæmmet ham i kampen mod målstregen. Han udtaler:

“Jeg følte mig ret godt tilpas. Selvfølgelig er det ikke det bedste at begynde på en stigning efter et styrt. Men det var måske i min favør, at der var lidt modvind og alle tog det lidt mere stille og roligt. For mig galdt det bare om ikke at miste tid.”

Stigningen på Blockhaus kan blive afgørende

Giroens længe ventede pre-finale på en af de tidligere etaper gjorde ikke meget i forhold til at adskille podiekandidaterne, bortset fra et dygtigt sent angreb fra Ilnur Zakarin (Katusha-Alpecin). Indtil videre har ingen rytter udmærket sig i forhold til de andre. Ingen hold ser ud til at kunne lukke løbet tidligt, som Astana kunne det i 2015. Selv de førende kandidater er usikre på, hvem vil skinne klarest, når det næste store stævnemøde skal stå på stigningen af Blockhaus på 9. etape. Var det noget med et freebet til etapen?

Kruijswijk fortsætter:

“Det er svært at sige. Nogle ryttere forsøgte at angrebe på Etna på de sidste par kilometer, men de blev altid lukket ned. Zakarin fik plads, og han vidste en god figur til sidst og således også, at han er temmelig stærk. Men det er stadig svært at sige. Det var bare en sidste stigning, og det var ikke fuld gas hele vejen op. Søndag bliver det som sagt spændende.”

Med 13,6 kilometer er Blockhaus en kortere stigning end Etna, men dens skråninger er mere krævende. Stigningen ligger gennemsnitligt på 8,4% og går op til maksimale 14%. Med en uges træthed i benene og med en efterfølgende hviledag vil det være en overraskelse, hvis de førende ryttere ligger så tæt pakket i klassementet efter på søndag, som gør lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *