Få et Tour de France free bet til hver eneste etape på Touren

tour de france 2017 freebet

Efter et spændende Giro d'Italia er det tid til at hoppe på cyklen og tage en tur til Frankrig. For at komme i gang med Tour de France 2017 har Unibet udbredt deres bettingmarkeder. Du kan spille på vinderen af hver etape og vælge en dyst mellem to ryttere med et “1 mod 1”-bet. Men lad os lægge ud med det vigtigste bet: Hvem vinder den gule trøje i Touren i år?

Har du en god idé om det, så placér et bet på vinderen af Touren 2017. Og for hver dag, din rytter bærer den gule trøje, får du et free bet på 20 kr. Opret en konto eller log ind for at tilmelde dig her.

Tour de France 2017 Free bets

Det fungerer på følgende måde:

Tilmeld dig her hurtigst muligt og placér et bet på vinderen af Touren 2017. Den mindste indsats er 250 kr.

For hver etape, hvor din valgte rytter er i den gule førertrøje, modtager du et free bet på 20 kr. Bemærk, at free bet(s) krediteres den næste arbejdsdag inden kl. 16.00. Bemærk, at hviledage ikke kvalificerer til free bets. Det er kun dage, hvor rytteren cykler, der tæller.

Tilbuddet minder om de freebets, som man kunne få til Giro d'Italia, også fra Unibet:

Free bet til Touren 2017 vilkår og betingelser

Dine free bets krediteres den næste arbejdsdag inden kl. 16.00. Unibet giver dig kun freebets for det første bet på 250 kr. eller mere, du placerer på vinderen af den gule trøje på vindermarkedet, men du skal tilmelde dig via links ovenfor for at deltage i kampagnen.

For at kvalificere dig skal du placere et bet på vinderen af Touren 2017. Du kan kvalificere dig med et bet, der er højere end minimumsindsatsen, men du kan højst få et free bet på 20 kr. pr. dag, hvor din vinder er i den gule førertrøje. Minimumsindsatsen for at kvalificere dig til free bet(s) er 250 kr. Dit bet skal placeres med dine egne penge og ikke med et free bet/bonus. Eventuel fortjeneste fra de free bets omfatter ikke indsatsen. Kun single-bets er kvalificerede til et free bet, og live-bets gælder ikke. Bets skal placeres inden turneringen starter (før lørdag den 1. juli kl. 11.00).

Kampagnen er underlagt Unibets vilkår og betingelser, ligesom Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere kampagnen når som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *