Buk under for årets cykelfeber og få chancen for at vinde den store gevinst

Tour de France 2017

Den 104. udgave af det berømte og til tider berygtede cykelløb Tour de France er skudt i gang med første etape den 1. juli. For første gang i 30 år har løbet sin start i Tyskland, hvor cykelskoene spændes fast, og hjulene begynder at snurre på løbets første dag i Düsseldorf.

Freebets til Tour de France

Overvejer du at spille på Tour de France i år, så er der en spilleside, der har et rigtig godt tilbud. Det er spillesiden Betsafe, som du måske ikke har hørt så meget om. Men de har dansk licens, og de er medlem af en stor børsnoteret koncern fra Sverige. Kort fortalt er der tale om et 250 KR. risikofrit spil. Spil på en etapevinder og forudsig, hvem der vil bære den gule trøje.

På vej mod de franske bjerge kører de modige ryttere fra Tyskland gennem Belgien og Luxembourg. For mange cykelfans er de helt store højdepunkter på Touren netop, når rytterne kommer til de franske bjerge. De vil ikke blive skuffet i år. Cykelløbet går nemlig for første gang i 25 år igennem hele fem bjergkæder. Så rytterne får travlt med at spænde i baller og lår samt rejse sig i sadlen på vej op og holde fast på styr og cykelhjelm på vej ned igen.

Fra bjergtoppe til hviledage

Årets Tour de France strækker sig fra den 1. juli til den 23. juli med hele 21 etaper. Udover hele fem bjergkæder skal rytterne blandt også igennem to individuelle enkeltstarter på i alt 36,5 km. Til gengæld er der kun tid til to hviledage. Første gang er efter den 9. etape den 10. juli i Dordogne, som er et fransk departement i regionen Aquitaine.

Hvis rytterne ikke skulle restituere og ligge på langs, kunne de nyde godt af indtil flere spændende seværdigheder i den smukke region så som blandt andet Côte d'Argent, en af Frankrigs mest berømte kyststrækninger. Eller Arcachon-bredningen, som er en stor lagune. Floderne Garonnes og Dordognes fælles udløb, som tilsammen skaber den store Girondeflodmunding. De nordlige forbjerge og skråninger af Pyrenæerne eller Dune de Pilat, nær Arcachon, som er Europas største klit.

Få et 250 KR. risikofrit spil. Spil på en etapevinder og forudsig, hvem der vil bære den gule trøje.

Efter 15. etape er der igen hviledag. Denne gang i Puy-en-Velay den 17. juli, som er en mindre fransk provinsby. Den er hovedsæde i departementet Haute-Loire, som er en del af regionen Auvergne. Og også her går de flittige ryttere glip af et naturskønt område med meget varieret natur. Der er også  flere naturparker som Parc régional des Volcans d'Auvergne sydvest for Clermont-Ferrand, som har over 60 udslukte vulkaner. Den højeste vulkan i området er Puy de Sancy på 1.886 m.

Hvem er med i Tour de France år

Hele 198 ryttere fra 22 hold og ikke mindre end 32 nationer starter ud fra Düsseldorf. Hvis alt går vel, er de alle stadig med, når feltet når til den franske havneby Marseille på 20. etape den 22. juli. Endelig gælder det jo efterfølgende, når den helt store finale skal finde sted på sædvanligvis i Paris med fart over feltet på den berømte Avenue des Champs-Èlysées på den 21. og sidste etape den 23. juli.

Fra Danmark har vi i år tre ryttere med, Jakob Fuglsang, der er med for 7. gang ,og som kører for Astana Pro Team, Michael Valgren, der også er med for 7. gang, og som kører for Astana Pro Team og Lars Bak, der er med for tredje gang, og som kører for Lotto-Soudal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *