Spil på Chris Froome som vinder af Tour de France 21. etape – få pengene retur, hvis han bliver 2 eller 3

Unibet er klar med et interessant tilbud til spil på vinderen af Tour de France, 21. etape. Vinderen af Tour de France 2017 samlet set ser på nuværende tidspunkt ud til at blive forhåndsfavoritten Chris Froome. Men meget kan som bekendt ske. Lige nu er favoritterne til den samlede sejr i klassementet:

Chris Froome til odds 1,03

Rigoberto Urán Urán til odds 19

Romain Bardet til odds 101

Har du spillet på den samlede vinder af Tour de France endnu?

Desværre har vi jo ikke nogen rytter fra Danmark til at blande sig i kampen om podieplaceringerne. Bedre held næste år Jakob Fuglsang!

Spil på Tour de France 2017 og få refunderet din indsats

Den sidste etape af Tour de France 2017 er en traditionsrig etape. Der vil være champagne til vinderen efter – forventeligt – en spurt på Champs-Élysées. Men det er også en kaotisk etape til sidst. For at hjælpe dig tilbyder Unibet et stort sikkerhedsnet til dine Tour de France bets. Hvis du spiller på en podievinder, og han bliver nr. 2 eller 3, giver de dig pengene tilbage!

Login for, at tilmelde dig eller opret en konto her.

Sådan fungerer det:

Først skal du tilmelde dig mellem i dag, fredag den 21. juli kl. 00.00, og senest søndag den 23. juli kl. 15.00. Det gør du via linket ovenfor.

Herefter skal du placere et bet på 100 kr. på vinderen af 21. etape i Tour de France 2017.

Hvis din rytter bliver nr. 2 eller 3, refunderer Unibet 100 kr. i free bonuspenge mandag den 24. juli inden kl. 19.00.

Vilkår og betingelser for refundering af indsats

Du skal tilmelde dig via links ovenfor for at kvalificere dig til en refundering. Bets, der er placeret med et free bet eller profit boost, tæller ikke. Minimumsindsats for at være kvalificeret: 100 kr.

Kun single-bets på vinderen af 21. etape er kvalificerede til en refundering. De gratis bonuspenge på 100 kr. krediteres mandag den 24. juli inden kl. 19.00. Dette tilbud er kun gyldigt fra fredag den 21. juli til søndag den 23. juli kl. 15.00. De free bonuspenge på 100 kr. er tilgængelige på din konto i 7 dage. Hvis du benytter cash-in-funktionen, tæller dine bets ikke med. Unibets generelle vilkår og betingelser er gældende.

En tanke om “Spil på Chris Froome som vinder af Tour de France 21. etape – få pengene retur, hvis han bliver 2 eller 3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *