Få Freebets til Giro d’Italia hver dag og vind 1.000 kr. gratis hver dag

giro d'italia freebets

På Unibet er der virkelig gang i fejringen af Giro d'Italia, og der er masser af spændende kampagner for dem, der vil spille og tjene lidt på et af de store cykeløb. På Unibet kan du således få freebets, hver dag din favorit er i pink. Du kan også spille med om 1.000 kr. helt gratis hver dag.

Freebets til Giro d'Italia hver dag og konkurrence om 1.000 kr.

Unibet er stolte af at sponsorere Giro d’Italia, og de har nogle fantastiske bonustilbud til dig. Så kan du og alle andre komme til at opleve spændingen ved at spille på cykling. For at komme i gang har Unibet øget deres udbud af bets på Giro’en. Selvfølgelig kan du spille på vinderen af de daglige etaper. Men du kan også vælge, hvilken af to ryttere der vinder ’head to head’. Men lad os begynde med det vigtigste spil; hvem tror du, vinder Giro d’Italia 2018?

Spil på vinderen af Giro d’Italia. Hver dag, hvor din rytter er i den lyserøde trøje, får du freebets til Giro d'Italia til en værdi af 20 kr. Læs mere og tilmeld dig her. Husk, at du også kan gætte på den daglige vindertid hver dag og vinde 1.000 kr.

Sådan vinder du freebets til Giro d'Italia

Først skal du tilmelde dig for at deltage, hvilket du kan gøre her: TILMELD DIG. Spil på vinderen af Giro d’Italia 2018 (inden løbets start), og mindsteindsatsen er 100 kr. Hvis din rytter kører i den lyserøde trøje, får du Giro d'Italia freebets på 20 kr. Du vil få dit freebet den efterfølgende hverdag inden klokken 16:00. Vidste du, at du kan spille live på Giro d’Italia? Tjek alle de forskellige væddemål på Giro d’Italia!

Login for at tilmelde dig eller opret konto her.

Regler og vilkår for Giro d'Italia freebets

For at kvalificere dig til freebets skal du spille på vinderen af Giro d’Italia 2018. Husk, at du skal tilmelde dig for at deltage i kampagnen. Mindsteindsatsen for at få et eller flere freebets er 100 kr., og du kan spille for mere end minimumindsatsen. Dog vil dine Giro d'Italia freebets er stadig på 20 kr., som du får hver dag, din rytter kører i pink.

Din indsats skal placeres med dine egne penge – du kan ikke bruge et andet Free Bet eller bonuspenge. Kun single bets giver freebet(s), og live bets tæller ikke med. Væddemål skal placeres inden turneringen starter (det vil sige inden den 4. maj klokken 11:00). Det er kun dit første bet til 100 kr. eller mere, der giver Free Bet(s).

Du vil få dine freebets den næste hverdag inden klokken 16:00. Alle gevinster fra freebets til Giro d'Italia inkluderer ikke indsatsen. Unibets regler og vilkår er hele tiden gældende for denne kampagne, ligesom Unibet forbeholder sig ret til at ændre eller trække denne kampagne tilbage på et hvilket som helst tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *