Rutebeskrivelsen til årets tour – Tour de France 2016

Der er sket en stor udvikling i Grand Tours over de seneste tre-fire år. Man er begyndt at afvige fra de traditionelle skabeloner og finde nyt og uprøvet terræn rundt omkring. Samtidig er der færre lange transfers og flere “transportetaper” – som også er seværdige! Tour de France 2016 er et glimrende eksempel på det. Lige nu har Betsafe et glimrende tilbud til nye kunder i anledning af Tour de France 2016: Få 100 kr. gratis at spille for, når du tilmelder dig her.

Tour de France 2016 – årets tour!

Årets Tour-rute starter med en samlet start i stedet for en prolog, byder på en masse nye afslutninger og bakker, bruger lidt kortere etaper til de store bjergslag i stedet for de lange monsterridt, og så er der blevet lyttet til rytterprotesterne, for der er ingen lange transfers mellem etaperne undtagen i allersidste del af årets tour – Tour de France 2012.

Lige nu har Betsafe et glimrende tilbud til nye kunder i anledning af Tour de France 2016: Få 100 kr. gratis at spille for, når du tilmelder dig her. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke, men det kan du læse mere om her.

21 etaper og mere end 3.500 km på programmet

I alt 3.519 kilometer fordelt på 21 etaper er på programmet i denne 103. udgave af verdens største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed. Ni af dem er kategoriseret som flade, én er kuperet, og ni af dem er bjergetaper, hvoraf fire slutter på toppen af en stigning. Derudover er der to enkeltstarter og to hviledage lagt ind undervejs. Undervejs besøger løbet Spanien, Andorra og Schweiz. Der er bonussekunder at hente på målstregen på hver etape – 10, 6 og 4 sekunder til dagens tre bedste ryttere.

Lige nu har Betsafe et glimrende tilbud til nye kunder i anledning af Tour de France 2016: Få 100 kr. gratis at spille for, når du tilmelder dig her. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke, men det kan du læse mere om her.

De ni flade etaper er imidlertid en misvisende kategorisering. Flere har dem har skarpe bakker til sidst, så etapen mere ligger til klassikerspecialisterne end til de rene sprintere. Samtidig er begge enkeltstarter, særligt den ene, ganske kuperede, og med ni deciderede bjergetaper er det et Tour de France, der ligger godt til de lette bjergryttere. Der er nogle voldsomt hårde bjergetaper allerede på 8. og 9. etape, hvor der kan skabes store tidsforskelle, og 17. til 20. etape er rendyrket klassementskamp, så der er garanti for spænding fra start til slut.

Tour de France nyheder fra Tour'en 2019. Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til spillesider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Endvidere skal du være opmærksom på, at bonusser er underlagt regler og vilkår. Spil ansvarligt eller søg hjælp!